Presentació oficial de la Oficina Acelera Pyme rural al Vallès Occidental

El passat dia 7 de febrer de novembre va tenir lloc la presentació oficial del projecte Oficina Acelera Pyme Rural de la província de Barcelona, i en concret del Vallès Occidentak,  a la qual van assistir un nombrós grup d’autònoms i empresaris de la comarca .

L’acte va comptar amb la participació del Sr. Andreu Bru (director de Tecnologia i Innovació de PIMEC), el Sr. Albert Torras (tècnic assessor del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona) i el Sr. Víctor Blanco (assessor de l’Oficina Accelera Pime Rural), que van exposar els objectius del Programa Oficina Acelera Pyme Rural i quins serveis s’han dissenyant per ajudar a pimes i autònoms a iniciar un procés de digitalització dels seus negocis, amb la vista posada en la transformació digital.

La jornada va estar presentada i conduïda per el Sr. Javier Silva, alcalde de Polinyà,  i per la Sra. Eva Menor, diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona. Els va acompanyar el Sr. Xavier Pujol, president de PIMEC Vallès Occidental.

 



Fondo Europeo de Desarrollo Regional Una manera de hacer Europa